Prescilia Traa-Pribadi

Prescilia Traa-Pribadi

Tandarts / Tandarts voor orthodontie

BIG registratie: 39910058302

In 1996 studeerde ik af als tandarts aan de universiteit van Jakarta waarna ik enkele jaren als tandarts in Indonesië werkte. Nadat ik in Nederland kwam wonen ben ik gaan studeren aan de Radboud universiteit Nijmegen waar ik in 2008 afstudeerde. Begin 2009 begon ik in Schijndel bij tandarts Hubregtse en tandarts Hartman. Van die laatste nam ik in 2011 zijn praktijk over. Direct na mijn afstuderen als tandarts ben ik me gaan differentiëren als tandarts voor orthodontie. Een vakgebied waar ik bijzonder veel interesse in heb. In 2011 voltooide ik de opleiding orthopedische orthodontie SWIP van Dr. Bernardo Garcia waarbij ik sindsdien nog jaarlijks nascholing volg. Sinds 2013 werk ik met transparante kunststof aligners. Een nagenoeg onzichtbare beugel.

Afgelopen jaren heb ik me in de praktijk ook verder bekwaamd in esthetiek. Complexe cases met kroon- brugwerk en composietopbouw vind ik heerlijk uitdagend. Het is elke keer geweldig om te ervaren hoe het eindresultaat mijn patiënten verrast. Vanaf schooljaar 2017/2018 volg ik de Leergang Endodontologie aan Universiteit ACTA Amsterdam. Een opleiding die past in mijn wens om continu de lat een beetje hoger te leggen en mij in de volledige breedte van de tandheelkunde verder te bekwamen.

Als tandarts in Schijndel voel ik me ontzettend thuis en daarom lever ik hier graag een maatschappelijke bijdrage. Via project TandKans heb ik al veel klanten van de voedselbank Schijndel geheel belangeloos geholpen naar een gezond gebit. Ieder mens telt en ieder mens is waardevol.

Ga naar de bovenkant