TARIEVEN EN BETALEN | VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERING

In Nederland gelden voor alle tandartsen wettelijke maximum tarieven die jaarlijks worden vastgesteld en geïndexeerd door de Nederlandse Zorg Autoriteit. Op de website mondzorgkosten kun je veel informatie vinden over de tarieven en opbouw van de rekening.

TARIEVEN

Tarieven Tandheelkunde

Tarieven Orthodontische zorg

Mondhygiënist tarieven

Download prijslijst Tandtechniek 2024*

*Excent Tandtechniek is het meest toegepast in onze praktijk. In specifieke situaties kan het voorkomen dat we jou een ander product aanbevelen. Uiteraard zal de tandarts dat altijd met je bespreken en ontvang je vooraf een behandelplan met begroting.


BETALEN

Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar via Infomedics.

Heb je een aanvullende tandheelkundige verzekering? In dat geval declareren wij jouw nota, via Infomedics, rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar. Je bespaart daardoor tijd en moeite en hoeft niets voor te schieten. Eventueel ontvang je nog een acceptgiro van het restbedrag van jouw eigen bijdrage. Daarnaast is er mogelijkheid tot contante betaling of betaling per pin. Het verzenden en innen van onze facturen wordt verzorgd door Infomedics. Voor vragen over jouw factuur KLIK HIER. Of bekijk hier de Infomedics betalingsvoorwaarden.

Je kunt bij ons veilig betalen via PIN

pin-logo


VERGOEDINGEN

Tandartsverzekering vergelijken
Vergoeding Orthodontie