BLEKEN

Iedereen heeft in basis een stralend witte lach. Echter talloze factoren zoals medicijngebruik, genetische-, omgevings- en tandheelkundige factoren alsmede ons consumptiegedrag zorgen ervoor dat onze tanden in de loop der jaren langzaam maar zeker verkleuren. Koffie, thee, wijn en roken zijn daarvan de bekende voorbeelden. Hoe natuurlijk het verschijnsel ook is, je hoeft daar geen genoegen mee te nemen. Ook voor jou zijn wittere tanden bereikbaar! In onze tandartspraktijk bieden we twee methoden aan waarmee de verkleuring aanzienlijk wordt verminderd en jouw tanden terugkeren naar hun natuurlijke en oorspronkelijke wittere kleur.

THUISBLEKEN

Met een bleekgel wordt een professionele bleeklepel, die van te voren passend op jouw gebit is gemaakt, gevuld en over de tanden geplaatst. Voor een korte periode kun je dagelijks een half uur tot een paar uur zelf thuis de behandeling verrichten. Thuisbleken is een betaalbare manier van bleken en geeft, mits consequent toegepast, een prima resultaat. Een nadeel is de langere duur voordat het resultaat is bereikt en het vraagt van jou een bepaalde discipline. Er mogen geen lange perioden tussen de bleeksessies liggen. Daarnaast mag je tijdens de behandelperiode geen voedsel of dranken nuttigen die verkleuring veroorzaken.

PHILIPS ZOOM METHODE

Tanden bleken met de Philips Zoom methode is zó geavanceerd en effectief, dat stralend witte tanden voor jou op zeer eenvoudige wijze kunnen worden gerealiseerd. Het enige dat jij nodig hebt voor een gebit dat meerdere tinten witter is dan jouw huidige kleur, is één behandeling. Een optimaal resultaat bij een minimale inspanning dus!

Bleken met Philips Zoom is snel, veilig en doeltreffend

De procedure:
Het begint allemaal met een persoonlijk consult. In dit gesprek worden o.a. vragen gesteld omtrent de gezondheid van jouw gebit. De tandarts inspecteert jouw gebit en bespreekt met jou de mogelijkheden t.a.v. de behandeling en het te behalen resultaat. De behandeling bestaat uit enkele sessies van 15 minuten. Jouw tandvlees en lippen worden beschermd door een soort rubberlaag die zorgvuldig wordt aangebracht. Daarna zal de Zoom whiteninggel op jouw tanden worden aangebracht en zal het blauwe licht er voor zorgen dat jouw tanden weer hun oorspronkelijke wittere kleur terug krijgen. Alles wat je hoeft te doen is lekker ontspannen in een comfortabele stoel en jouw favoriete televisiezender bekijken! De Zoom methode maakt gebruik van gepatenteerde lampen om de whitening gel te activeren. Deze lamp is door Philips speciaal voor het bleken van tanden ontwikkeld. Het blauwe licht geeft, in tegenstelling tot andere methoden, geen warmte af en bevat geen UV-straling.

Meer info over Philps Zoom (Engels)