Neem bij ieder bezoek een geldig legitimatiebewijs en uw afsprakenkaart mee. Bij de receptie kunt u zich aanmelden.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. U kunt ons helpen door tenminste 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn.

Soms kan het nodig zijn dat u een gemaakte afspraak wil wijzigen. Indien u dat minimaal 24 uur vooraf doet hebben wij nog gelegenheid om op de voor u gereserveerde tijd iemand anders te plannen. Dit voorkomt doorberekenen van kosten. Bij wijzigen binnen 24 uur of niet verschijnen op uw afspraak bedraagt het no-show tarief 25 euro per kwartier. een afspraakherinnering sturen we u per email. U kunt aan deze service geen rechten ontlenen.

Bent u verzekerd voor mondzorg? Dan declareren we (via Fa-med*) rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar zodat u niets hoeft voor te schieten. Van een eventuele eigen bijdrage ontvangt u dan de acceptgiro thuis. Indien u niet voor mondzorg bent verzekerd kunt u de behandeling na afloop bij de receptie voldoen. In onze praktijk is pinbetaling mogelijk.

Bij acute spoedeisende pijnklachten helpen we u dezelfde werkdag. Het is hierbij wenselijk dat u minimaal 1 keer per jaar de tandarts bezoekt voor een preventief periodiek onderzoek. Bij een volledige gebitsprothese is eens per twee jaar voldoende.

Bij bezoek aan de praktijk graag het geluid van uw telefoon uitschakelen en niet telefoneren. Roken en huisdieren niet toegestaan. 

Hulphond is toegestaan mits vooraf aangekondigd. Bij voorkeur plannen we u met hulphond aan het eind van de dag. https://www.knmt.nl/nieuws/patient-met-hond-natuurlijk-ook-welkom   

*betalingsvoorwaarden van Fa-med zijn van toepassing. Meer info via www.notavanfamed.nl 


 TIJD IS KOSTBAAR | voor alle betrokkenen

Het komt regelmatig voor dat mensen hun afspraak vergeten en niet komen opdagen. Ook gebeurt het dat mensen op een laat moment hun afspraak afzeggen waardoor we geen gelegenheid hebben iemand anders in te plannen. De behandelkamer is dan gereserveerd en de tandarts en assistente staan tevergeefs te wachten. Op jaarbasis is dat een enorme verliespost voor de praktijk. Is het éénmalig per ongeluk en betreft het een korte afspraak dan gaan we daar coulant mee om. Bij herhaling of een langere afspraak zijn we helaas genoodzaakt de no-show kosten aan u door te berekenen. 

Op basis van onze jarenlange ervaring plannen we zorgvuldig de agenda. Het resultaat daarvan is dat we 96,3%** van de consulten (marge 5 min.) op tijd in de behandelkamer kunnen starten. Het komt dus niet vaak voor dat u lang moet wachten. Tandheelkundige zorg is en blijft echter maatwerk. Geen mens is hetzelfde en ook behandelingen niet. Ook kunnen er bij een behandeling calamiteiten ontstaan waardoor de geplande behandeluur wordt overschreden. Indien dat gebeurt streven we ernaar u daarvan z.s.m. te verwittigen. Ook uw tijd is kostbaar en besef dan ook dat we daar respectvol mee omgaan. We vragen uw begrip voor het geval we door onvoorziene omstandigheden niet aan de afspraaktijd kunnen voldoen.

** gemeten in de periode januari 2015 t/m oktober 2015. een tijdsmarge van 5 minuten is inbegrepen. 

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
avondopening donderdag
17.30 – 20.30 uur
Vrijdag
8.00 – 12.00 uur

ADRES

Molenhof 16, 5482HM Schijndel
T: (073) - 549 22 20
E: info@tandarts-traa.nl

 

AFSPRAAK MAKEN

elke werkdag 9.00 - 13.30 uur

telefonisch of direct online:

 AFSPRAAK MAKEN

 

INSCHRIJVEN

 

SPOED

 

orthoschijndel

mondzorgmolenhof

 

 
krt-kwaliteitsregister-tandartsenvereniging-tandartsen-orthodontie

 facebook-tandarts-traa-schijndel