Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een aanvullende tandheelkundige verzekering? In dat geval wordt uw nota, via Infomedics, rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. U bespaart daardoor tijd en moeite. De rekening hoeft u namelijk niet eerst zelf voor te schieten en te declareren, om vervolgens te moeten wachten totdat uw zorgverzekeraar het aan u terug betaald. Eventueel ontvangt u nog wel een nota van uw restbedrag eigen bijdrage. Dit conform de vergoedingsvoorwaarden van uw tandheelkundige dekking.

Daarnaast is er mogelijkheid tot contante betaling of betaling per pin. Indien gewenst kan in veel gevallen de nota worden opgestuurd. Het verzenden en innen van onze facturen wordt verzorgd door Infomedics. Voor vragen over uw factuur KLIK HIER. Of bekijk hier de Infomedics betalingsvoorwaarden.

U kunt bij ons veilig betalen via PIN   pin-betaling-tandarts-traa-schijndel

Voor veel gestelde vragen over de rekening van de tandarts en mondhygiënist. Klikt u op de FACTSHEET van de Nederlandse Zorgautoriteit.

De tarieven van tandheelkundige zorg en orthodontie zijn in Nederland wettelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. U kunt deze vinden via de WEBSITE van de NZA.

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
avondopening donderdag
17.30 – 20.30 uur
Vrijdag
8.00 – 12.00 uur

ADRES

Molenhof 16, 5482HM Schijndel
T: (073) - 549 22 20
E: info@tandarts-traa.nl

 

AFSPRAAK MAKEN

elke werkdag 9.00 - 13.30 uur

telefonisch of direct online:

 AFSPRAAK MAKEN

 

INSCHRIJVEN

 

SPOED

 

orthoschijndel

mondzorgmolenhof

 

 
krt-kwaliteitsregister-tandartsenvereniging-tandartsen-orthodontie

 facebook-tandarts-traa-schijndel