Iedereen heeft in basis een stralend witte lach. Echter talloze factoren zoals medicijngebruik, genetische-, omgevings- en tandheelkundige factoren alsmede ons consumptiegedrag zorgen ervoor dat onze tanden in de loop der jaren langzaam maar zeker verkleuren. Koffie, thee, wijn en roken zijn daarvan de bekende voorbeelden. Hoe natuurlijk het verschijnsel ook is, u hoeft daar geen genoegen mee te nemen. Wittere tanden zijn ook bereikbaar voor u! In onze tandartspraktijk bieden we twee methoden aan waarmee de verkleuring aanzienlijk wordt verminderd en uw tanden terugkeren naar hun natuurlijke en oorspronkelijke wittere kleur.

 

Thuisbleken

Met een bleekgel wordt een professionele bleeklepel, die van te voren passend op uw gebit is gemaakt, gevuld en over de tanden geplaatst. Voor een korte periode kunt u dagelijks een half uur tot een paar uur zelf thuis de behandeling verrichten. Thuisbleken is een betaalbare manier van bleken en geeft, mits consequent toegepast, een prima resultaat. Een nadeel is de langere duur voordat het resultaat is bereikt en het vraagt van u een bepaalde discipline. Er mogen geen lange perioden tussen de bleeksessies liggen. Daarnaast mag u tijdens de behandelperiode geen voedsel of dranken nuttigen die verkleuring veroorzaken. 

 

Philips Zoom methode

Tanden bleken met de Philips Zoom methode is zó geavanceerd en effectief, dat stralend witte tanden voor u op zeer eenvoudige wijze kunnen worden gerealiseerd. Het enige dat u nodig heeft voor een gebit dat meerdere tinten witter is dan uw huidige kleur, is één behandeling. Een optimaal resultaat bij een minimale inspanning dus!

Bleken met Philips Zoom is snel, veilig en doeltreffend

De procedure:  


Het begint allemaal met een persoonlijk consult. In dit gesprek worden o.a. vragen gesteld omtrent de gezondheid van uw gebit. De tandarts inspecteert uw gebit en bespreekt met u de mogelijkheden t.a.v. de behandeling en het te behalen resultaat. De behandeling bestaat uit enkele sessies van 15 minuten. Uw tandvlees en lippen worden beschermd door een soort rubberlaag die zorgvuldig wordt aangebracht. Daarna zal de Zoom whiteninggel op uw tanden worden aangebracht en zal het blauwe licht er voor zorgen dat uw tanden weer hun oorspronkelijke wittere kleur terug krijgen. Alles wat u hoeft te doen is lekker ontspannen in een comfortabele stoel en uw favoriete televisiezender bekijken!

 De Zoom methode maakt gebruik van gepatenteerde lampen om de whitening gel te activeren. Deze lamp is door Philips speciaal voor het bleken van tanden ontwikkeld. Het blauwe licht geeft, in tegenstelling tot andere methoden, geen warmte af en bevat geen UV-straling. 

Meer info over Philps Zoom (Engels)

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
avondopening donderdag
17.30 – 20.30 uur
Vrijdag
8.00 – 12.00 uur

ADRES

Molenhof 16, 5482HM Schijndel
T: (073) - 549 22 20
E: info@tandarts-traa.nl

 

AFSPRAAK MAKEN

elke werkdag 9.00 - 13.30 uur

telefonisch of direct online:

 AFSPRAAK MAKEN

 

INSCHRIJVEN

 

SPOED

 

orthoschijndel

mondzorgmolenhof

 

 
krt-kwaliteitsregister-tandartsenvereniging-tandartsen-orthodontie

 facebook-tandarts-traa-schijndel