Orthodontie is het tandheelkundig specialisme, dat zich bezighoud met de studie, begeleiding en behandeling van de groei van de kaken en de ontwikkeling van het gebit. Het doel van de orthodontie (gebitsregulatie) is het verkrijgen van een goed functionerend en regelmatig gebit, dat goed is schoon te houden en er mooi en regelmatig uitziet.

 

Dentofaciale orthopedische orthodontie

In onze praktijk passen we o.a. de methode orthopedische orthodontie volgens Dr. Bernardo H Garcia (Wisconsin, USA) toe. De behandeling beperkt zich daarbij niet tot het gebit maar streeft naar natuurlijke harmonie in de stand en positie van de kaak. Met apparatuur kan de kaakgroei worden gestimuleerd zodat er meer ruimte ontstaat voor tanden en kiezen. In veel gevallen kan daardoor trekken van gezonde kiezen worden voorkomen en verminderd terugval na de behandeling.

In veel gevallen kan ook bij volwassenen een goed resultaat worden behaald. Neem maar een een kijkje op de website beugels voor volwassenen voor meer informatie.

Informeer gerust naar de mogelijkheden in onze praktijk of kijk op onze speciale orthodontie website www.ORTHOSCHIJNDEL.nl.

Onzichtbare beugel, Air aligner®.

Naast de bekende slotjesbeugel is er ook de uitneembare Air aligner. Deze nagenoeg onzichtbare beugel is gemaakt van zeer helder transparant hoogwaardig kunststof. Van uw gebit wordt een afdruk gemaakt waarmee in een gedigitaliseerd bestand de gewenste verschuivingen van uw tanden worden gepland en berekend. Het eindresultaat bekijkt en beoordeelt uw tandarts samen met u. Na uw akkoord worden vanuit het digitale bestand de Air aligners op maat gemaakt. Elke twee weken worden uw Air aligners vervangen door een nieuwe set.

Tandarts Traa is gecertificeerd Air aligner specialist en helpt u graag verder. Meer info op deze website.

Meer info over vergoedingen van orthodontie? Klik dan op: VergelijkMondzorg.nl

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
avondopening donderdag
17.30 – 20.30 uur
Vrijdag
8.00 – 12.00 uur

ADRES

Molenhof 16, 5482HM Schijndel
T: (073) - 549 22 20
E: info@tandarts-traa.nl

 

AFSPRAAK MAKEN

elke werkdag 9.00 - 13.30 uur

telefonisch of direct online:

 AFSPRAAK MAKEN

 

INSCHRIJVEN

 

SPOED

 

orthoschijndel

mondzorgmolenhof

 

 
krt-kwaliteitsregister-tandartsenvereniging-tandartsen-orthodontie

 facebook-tandarts-traa-schijndel