Samen met mijn team verwelkom ik je graag in onze vooruitstrevende praktijk voor tandheelkunde en orthodontie te Schijndel. We houden van een gemoedelijke aanpak en gebruik van begrijpelijke taal zodat je snel op je gemak zult voelen. Als gezinspraktijk zijn we er natuurlijk voor alle leeftijden maar hebben we voor kinderen een speels ingerichte behandelkamer. Met ruime openingstijden (ook avond) en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze differentiatie is orthodontie. Neem eens een kijkje op onze website www.orthoschijndel.nl voor meer uitgebreide informatie. 

Je bent belangrijk en we vinden alleen het beste goed genoeg voor je. We anticiperen daarom doorlopend op actuele technologische ontwikkelingen en investeren structureel in relevante opleidingen en trainingen voor het hele team.

TANDARTS, ORTHODONTIE, MONDHYGIËNIST EN KINDERTANDVERZORGING ONDER ÉÉN DAK

Of het nu gaat om een volledige tandheelkundige make-over, het verhelpen van tand- of kiespijn, vervangen van slechte tanden, witter maken van je gebit of het rechtzetten van tanden en kiezen. Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan mondzorg. Vanwege mijn bijzondere passie voor orthodontie heb ik me daar sinds 2010 in gedifferentieerd. Onze uitstekend opgeleide preventie-assistentes en mondhygienist ondersteunen met gespecialiseerde taken zoals gebitsreiniging en parodentale zorg van je mond. Graag tot ziens in onze praktijk!

drs. Prescilia Traa-Pribadi tandarts voor orthodontie

 

p.s.: We horen graag wat je ervaring met ons is geweest. Laat gerust een beoordeling achter.

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag
8.00 – 17.00 uur
avondopening donderdag
17.30 – 20.30 uur
Vrijdag
8.00 – 12.00 uur

ADRES

Molenhof 16, 5482HM Schijndel
T: (073) - 549 22 20
E: info@tandarts-traa.nl

 

AFSPRAAK MAKEN

elke werkdag 9.00 - 13.30 uur

telefonisch of direct online:

 AFSPRAAK MAKEN

 

INSCHRIJVEN

 

SPOED

 

orthoschijndel

mondzorgmolenhof

 

 
krt-kwaliteitsregister-tandartsenvereniging-tandartsen-orthodontie

 facebook-tandarts-traa-schijndel